FAQ

Wij snappen dat u vragen heeft over onze producten en diensten. Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen. Komt u er niet uit? Bel ons, mail ons, of stuur ons een Whatsappje!

Zijn alle banden nieuw, origineel en met een recent bouwjaar?

Alle banden die wij leveren zijn nieuw en hebben een recent bouwjaar. Zo niet dat wordt dit aangegeven in de advertentietekst en titel van de band.

Kan ik de banden ook bekijken in jullie magazijn?

Uiteraard kunt u de banden ook komen bekijken in ons magazijn. Laat dan wel even weten voordat u komt dan zorgen wij dat de banden aanwezig zijn. We hebben namelijk een magazijn in Waalwijk en in de haven van Rotterdam waardoor we niet altijd alles op 1 locatie hebben staan.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij richten onszelf met name op de internationale groothandel en kopen per zeecontainer in, ook vaak aan de bron. De montage service voeren wij zelf niet uit maar dit doen onze montage-partners… ieder zijn kwaliteit! Met een relatief klein team kunnen we de kosten laag houden en onze klanten de beste prijs in de markt aanbieden.

Hoelang duurt het voordat mijn banden geleverd worden?

Land Transitdagen
Nederland & Belgie & Luxemburg 1 – 2 dagen
Duitsland 2 – 4 dagen
Oostenrijk 2 – 4 dagen
Frankrijk 2 – 4 dagen
Spanje 4 – 6 dagen
Roemenie 4 – 6 dagen

Kunnen mijn banden gemonteerd worden en wat zijn de tarieven?

Banden kunnen zeker gemonteerd worden, momenteel hebben we een aantal montage partners binnen Nederland. Meer informatie kan je vinden op onze montage pagina

Montage bij Truckbandenmarkt.com

Welke band is geschikt voor mijn voertuig?

Afhankelijk van het type transport en voertuig kunnen wij u adviseren welke band het meest geschikt voor uw voertuig is. Neem even contact met ons op en we bekijken samen de opties.